|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Desenvolupament local

Dimarts, 12 de març de 2013

El CSETC impulsa la creació d'empreses de base tecnològica als municipis veïns

Cardedeu, Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor, Cànoves i Samalús i la Roca signen un conveni de concertació en promoció econòmica i foment del teixit productiu local.
Els ajuntaments de Cardedeu, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Pere de Vilamajor, Cànoves i Samalús i la Roca del Vallès han signat un acord de concertació en promoció econòmica a través del qual les empreses i emprenedors d'aquests municipis podran utilitzar els serveis del Centre de Suport Empresarial i Tecnològic de Cardedeu (CSETC).

Els detalls de l’acord s’explicaran en una roda de premsa el proper dilluns 18 de març, a les 11 h, al CSETC (c. Josep Vilaseca, 23). L’acte comptarà amb la presència del diputat delegat de Promoció Econòmica i Ocupació de la Diputació de Barcelona, Joan Roca, i amb els alcaldes implicats: Calamanda Vila, alcaldessa de Cardedeu, Maria Lluïsa Berdala, alcaldessa de Sant Antoni de Vilamajor, Martí Artalejo, alcalde de Sant Pere de Vilamajor, Josep Lluís López, alcalde de Cànoves i Samalús, i Rafel Ros, alcalde de la Roca del Vallès.

El conveni de col·laboració signat entre cadascun dels ajuntaments i l'Ajuntament de Cardedeu pretén una concertació intermunicipal, cooperació i coordinació en les actuacions de promoció econòmica i foment del teixit productiu local mitjançant la participació en les activitats gestionades pel CSETC. L'especial moment econòmic empeny als Serveis de Promoció Econòmica locals a dotar-se d'infraestructures i serveis integrats per facilitar la consolidació d'empreses i de nous lloc de treball aprofitant, sobretot, l'accés a les noves tecnologies.

Aquesta iniciativa suposa un pas endavant en el futur desenvolupament del territori i una iniciativa per reorientar l'actual model econòmic i estructural de forma concertada per tal de fer front als nous reptes de futur utilitzant les noves tecnologies com a base d'un desenvolupament sostenible per les empreses i emprenedors dels municipis.

En el context actual, els territoris amb més capacitat de concertació i entesa i aquells municipis capaços de planificar estratègicament i de liderar accions d'alt valor afegit són els que aconsegueixen atraure de manera més estable empreses i consolidar un teixit productiu local competitiu, i més resistent als cicles econòmics desfavorables.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: