|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Educació

Dijous, 9 de juny de 2016

El Consell d'Infants tanca el curs 2015-2016

Els conselles i conselleres participaran als actes de celebració del Dia mundial de les persones refugiades, el 20 de juny, amb la lectura de textos i poemes.
El Consell d'Infants han tancat el curs 2015-2016 amb un acte on els consellers i conselleres han explicat a l'alcalde, Enric Olivé, els temes en els quals han treballat al llarg del curs. Han parlat i tractat la netedat del poble, el parc de gossos, els drets dels infants i la situació de les persones refugiades, entre d'altres qüestions. També han anunciat que el Consell participarà dels actes del Dia mundial de les persones refugiades, que se celebra el 20 de juny, a les 19 h, a la plaça de Sant Corneli, amb la lectura de textos i poemes.

D'altra banda, han parlat de la participació de dues conselleres al Consell Nacional de la Infància i l'Adolescència (CNIAC), la Mireia i la Laia, totes dues de l'escola Les Aigües.

A més de l'alcalde, han assistit a l'acte de cloenda la regidora d'Educació, Isabel Sallés, el regidor d'Urbanisme i Espai públic, Joan Masferrer, la regidora d'Acció Social i Immigració, Laia Muñoz, tècnics municipals i les famílies dels infants.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: