|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Educació

Dimecres, 1 de juliol de 2015

El Consell d'Infants tanca el curs 2014-2015

Els infants lliuren a l'alcalde un document sobre mobilitat
El Consell del Infants va cloure ahir el curs 2014-2015 amb un acte on els consellers i conselleres van explicar els temes en els quals han treballat al llarg del curs. Entre d'altres, han elaborat un document sobre mobilitat juntament amb la comissió "A Cardedeu, en bici i a peu" on es tracten els camins escolars segurs. Aquest document va ser lliurat a l'alcalde, Enric Olivé, perquè el tingui en compte en la presa de decisions.

Durant l'acte, els infants també van parlar de la feina feta sobre Govern Obert, així com del Consell Nacional de la Infància i l'Adolescència de Catalunya (CNIAC), constituït a finals de l'any passat, i del qual en formen part dos consellers de Cardedeu, la Gera i l'Eudald.

A més de l'alcalde, van assistir a l'acte de cloenda la regidora d'Educació, Isabel Sallés, representants polítics, tècnics municipals i famílies, a part de les nenes i nens que han format part del consell.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: