|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Educació

Dilluns, 16 d'octubre de 2017

El Consell d'Infants presenta la campanya "Joc net"

S'han penjat dues pancartes al pavelló i al camp de futbol, i un àudio previ a l'inici dels partits farà prendre consciència al públic.

Tres conselleres del Consell d'Infants de Cardedeu han presentat la campanya "Joc net" elaborada pels consellers i conselleres del curs 2016-2017 aprofitant la presentació dels equips del Futbol Club Cardedeu d'aquesta temporada.

La campanya "Joc net" té com a objectiu millorar el comportament del públic assistent en competicions esportives on hi participen nenes i nens de Cardedeu, i respon a una demanda feta per l'Ajuntament al Consell d'Infants tot just fa un any. Els consellers i conselleres han elaborat una sèrie de lemes que s'han plasmat en dues pancartes, una de les quals s'ha penjat al camp de futbol i l'altra, al pavelló d'esports. A més, han enregistrat un àudio amb la col·laboració de Ràdio Televisió Cardedeu, que serà emès a l'inici de cada partit amb l'objectiu de conscienciar el públic assistent.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: