|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Educació

Dimecres, 17 de maig de 2017

El Centre de formació d'adults proposa càpsules formatives per aquest estiu

Preinscipcions a partir del 16 de maig.

El Centre de formació d'adults proposa càpsules formatives de 12 hores cadascuna per fer en una setmana perquè aquelles persones que durant el curs no poden disposar de temps per formar-se ho pugui fer durant els mesos d'estiu.

Les propostes s'han pensat en funció de la demanda que s'ha copsat entre l'alumnat del mateix centre, i tenen com a objectiu dotar l'alumne d'uns coneixements bàsics sobre el tema que es proposa. D'aquesta manera es farà anglès per a viatjar, presentació de continguts amb powerpoint, creació d'una base de dades amb access o crear un blog amb tecnologia blogger. També s'oferiran càpsules de matemàtiques i anglès per aquells alumnes que el proper curs volen preparar-se per a les proves d'accés a grau superior i que necessiten un repàs general dels continguts més bàsics que els permetin afrontar amb una base més sòlida el curs.

Totes les càpsules són en horari de matí, gratuïtes, subvencionades per l'Ajuntament de Cardedeu i les places són limitades. Per a més informació:

CFA Cardedeu
La Mongia
a8074215@xtec.cat
Tel. 93 841 88 14
Horari: de dilluns a dijous, de 10 a 12 h i de 16 a 19 h

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: