|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Territori

Divendres, 17 de març de 2017

Desplegament de fibra òptica al Polígon Sud de Cardedeu

L'Ajuntament, l'operador local Ticae Telecom i l'Associació d'Empresaris dels Polígons col·laboren en el projecte que permetrà connexions amb amples de banda de fins a 1000Mb per a les empreses del Polígon Sud.

L'Ajuntament de Cardedeu ha aprovat el Pla de Desplegament de fibra òptica i ha signat un conveni amb l'operador local Ticae Telecom per al desplegament de fibra al Polígon Sud.

Un dels objectius de l'Associació d'Empresaris dels Polígons de Cardedeu és el de millorar els serveis de telecomunicacions als polígons, i per això ha contractat el projecte de Ticae Telecom, tant per les condicions del servei com pel model de xarxa comunitària "guifi.net".

L'Ajuntament ha decidit col·laborar-hi signant un conveni amb l'operador i posant a la seva disposició les canalitzacions de telecomunicacions de titularitat municipal ja existents, i així facilitar el desplegament de la fibra òptica com recull el Pla de Desplegament.

És previst començar els treballs de desplegament abans de l'estiu, que permetran que les empreses del Polígon Sud gaudeixin de connexions de fibra òptica amb amples de banda de fins a 1000Mb.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: