|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Dimarts, 19 de març de 2013

Convocatòria del III concurs UBC-BMV de microrelats per Sant Jordi

Les obres es podran presentar fins el dissabte 13 d'abril.
La Unió de Botiguers i la Biblioteca Marc de Vilalba convoquen, per tercer any consecutiu, el Concurs UBC-BMV de microrelats Sant Jordi 2013 que premiarà les millors idees literàries en forma de microcontes. L'objectiu del concurs és estimular l'escriptura com a eina d'expressió i creació i generar la participació a la festa del llibre i la rosa, i està obert a qualsevol persona major de 16 anys.

Tots els originals hauran de ser escrits en català i podran tenir una extensió màxima de 100 paraules. Cada microrelat ha de contenir el concepte "decidir" en qualsevol de les possibles formes d'expressió: decisió, decididament, etc.

La data màxima per lliurar les obres participants serà el dissabte 13 d'abril de 2013. Les bases del concurs es poden consultar al web microrelatssantjordi.blogspot.com.es, on a més es poden consultar els contes presentats a les anteriors edicions. El veredicte del Jurat es farà públic el diumenge 21 d'abril en el marc de la fira del llibre.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: