|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Informació

Dilluns, 7 d'octubre de 2013

Continua el procés de treball per elaborar l'ordenança de cessió d'espais, equipaments i material municipal

Després de l'aprovació inicial de l'ordenança reguladora de la cessió d'espais, equipaments i material de titularitat municipal i prestació de serveis associats en sessió plenària del 30 de maig de 2013, es va obrir un període d'exposició pública on s'han presentat al·legacions. Ara, tots els grups polítics municipals amb representació debaten i treballen conjuntament l'ordenança de cara a la seva aprovació definitiva. D'altra banda, per compartir i debatre les al·legacions i les propostes, s'ha obert un espai de debat per a les entitats a través de Google Grups. Amb totes les aportacions recollides es redactarà el document definitiu que es portarà al Ple Municipal per a la seva aprovació definitiva.

La reducció del pressupost municipal, l'increment d'activitats i els canvis en les normatives d'activitats i espectacles, han fet necessària una revisió de d'aquesta ordenança. Així, es va constituir la Comissió d'estudi per a la redacció de l'ordenança, formada per tècnics municipals i regidors, que va revisar la proposta tècnica inicial. Aquesta proposta de revisió va ser presentada en dos espais de participació, un amb les entitats de Cardedeu i l'altre amb el Consell de la Vila, des d'on es van fer aportacions que es van incorporar al redactat final per a la seva aprovació inicial.

L'objectiu de l'ordenança reguladora de la cessió d'espais, equipaments i material de titularitat municipal i prestació de serveis associats és regular i ordenar aquestes cessions que el consistori posa a disposició de les entitats, de les comunitats educatives i de la ciutadania per optimitzar-los en benefici del municipi i de la seva vida associativa. A la vegada, el document pretén fer transparent l'ús d'espais i racionalitzar els recursos que s'hi destinen.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: