|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Comerç

Divendres, 16 de novembre de 2012

"Comerç local, comerç vital", campanya per conscienciar de la importància del comerç de proximitat

Fes una auca o contesta l'enquesta sobre comerç local i entraràs en el sorteig d'una pilota i dues samarretes del Barça!

La regidoria de Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Cardedeu ha engegat una campanya amb el lema Comerç local, comerç vital, destinada a conscienciar dels beneficis que aporta la compra de proximitat, i a promoure i fomentar el comerç local. Entre les accions que conformen la campanya, l'Ajuntament ha editat un díptic informatiu (vegeu-ne una mostra a la dreta) que recorda que el comerç local dóna feina als veïns del poble i ajuda al manteniment dels negocis familiars.

També proposem aquestes accions per fer reflexionar sobre el comerç de proximitat:

            -Auca del comerç: realització d'una auca en què, a través dels dibuixos i rodolins, els autors destaquin les coses bones i les que poden millorar del comerç a Cardedeu (per què els agrada comprar a Cardedeu, què troben a faltar a les botigues del poble, per què creuen que ha tancat alguna botiga...). Podreu trobar els fulls preparats per fer l'auca als comerços del poble. El termini de lliurament finalitza el 7 de gener. Entre els participants se sortejarà una pilota del Barça firmada per tots els jugadors de l'equip.

            -Enquesta: destinada a fer reflexionar els ciutadans sobre el tema. L'enquesta està distribuïda pels comerços de la vila, i el termini de lliurament finalitza el 28 de desembre. Entre els participants se sortejaran dues samarretes del Barça signades per tots els jugadors de l'equip.


Comerç local, comerç vital

Comprar a les botigues i comerços del poble té molts avantatges. La compra de proximitat és més ecològica, implica estalvi energètic, facilita conèixer la procedència i la qualitat del producte, i dóna feina als nostres veïns. A més, anar a comprar al costat de casa afavoreix les relacions amb els veïns i la cohesió social.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: