|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Formació i ocupació

Dilluns, 25 de juny de 2012

Comença el projecte FEIN@JOVE amb 12 alumnes

Consisteix en un itinerari per a la inserció laboral
Dotze alumnes participen al projecte FEIN@JOVE, un itinerari per a la inserció laboral dirigit a joves d’entre 17 i 30 anys que, per la seva trajectòria acadèmica i per les seves característiques personals o familiars, es troben amb especials dificultats d’inserció laboral o acadèmica.

El projecte, promogut per l’àrea de Serveis Personals de l’Ajuntament, consisteix en un itinerari per a la inserció amb tres fases diferenciades. La primera fase, de motivació-orientació, es desenvolupa els mesos de juny i juliol. De setembre a desembre es duu a terme la segona fase, de formació professionalitzadora i instrumental bàsica, en què es fa un tastet d’oficis del sector de l’horticultura, jardineria, viverisme i manteniment de maquinària agrícola. La tercera fase consisteix en la realització de pràctiques en empreses, i es desenvolupa entre novembre i desembre.

El projecte està subvencionat per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Cardedeu, i hi col·labora la Fundació Viver de Bell-Lloc.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: