|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Participació Ciutadana

Dimarts, 10 de juny de 2014

Com vols que sigui el Reglament de Govern Obert i Participació de Cardedeu?

Dimarts 17 de juny es farà una primera sessió oberta a tothom per tal que els ciutadans puguin aportar-hi la seva visió.
Dins el procés d'implementació de Govern Obert el pròxim dimarts 17 de juny es farà una sessió de debat per a l'elaboració del nou Reglament de Govern Obert i Participació de Cardedeu. La sessió, que serà de 19.30 a 21 h a la Tèxtil Rase i està dirigida a la ciutadania en general, tractarà, a partir de preguntes concretes i propostes de reglament, els següents temes:

-Dret d'accés a la informació pública

-Continguts del Portal de la Transparència

-Rendició de comptes

-Canals de participació ciutadana (propostes, sol·licituds...)


A la dreta d'aquestes línies hi trobareu el document amb les preguntes i les propostes de punts del reglament a debatre. En una segona sessió es tractaran la resta de temes. En cas de no poder assistir a les sessions, també es poden fer aportacions a través de la OAC o del correu participacio@cardedeu.cat.

A l'apartat de Govern Obert d'aquest web (enllaç a la dreta d'aquestes línies) hi podeu trobar, a més de la proposta a tractar, el calendari d'actuacions del procés d'elaboració del Reglament.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: