|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Medi ambient

Divendres, 7 de febrer de 2014

Cardedeu recull 1.545 kg d'oli domèstic i 1.980 kg de roba usada durant el 2013

Part dels beneficis es destinen a ajudes socials al municipi.
Cardedeu ha recollit 1.545 kg d'oli vegetal residual domèstic mitjançant els contenidors que es van instal·lar a cinc punts el passat mes de maig. D'aquesta manera, el municipi es va convertir en un dels primers del Vallès Oriental en fer una recollida generalitzada d'oli domèstic, millorant i complementant el servei que ja s'ofereix des de la deixalleria.

Pel que fa als contenidors de roba usada que es van col·locar al mateix temps, durant el 2013 s'han recollit 1.980 kg de tèxtil. Ambdues xifres de recollida són molt bones i superen la mitjana d'altres pobles on ja s'han implantat.

Per reciclar l'oli, només cal acumular-lo a casa en qualsevol ampolla de plàstic buida. Per fer-ho, es poden utilitzar els embuts especials que es poden sol·licitar i recollir a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament fins a esgotar les existències.

Recordem que els contenidors d'oli són de color taronja i els de roba usada de color gris. Estan instal·lats a:

• av. de Jaume Campmajor (a la vorera oposada al PME)
• av. de Jaume Morató, prop del Complex Esportiu
• c. del Dr. Barraquer amb c. de Ramón y Cajal
• c. de Manel Raspall prop del c. de Mestre Falla
• c. Marià Borrell entre els c. de Pau Gesa i de Dr. Daurella

La instal·lació dels contenidors, la recollida i el manteniment del servei el duu a terme, sense cap cost pel municipi, l'empresa Ekipolis de Cardedeu, qui destina part del seu benefici a ajudes socials per als col·lectius més desfavorits del municipi.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: