|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies

Divendres, 15 de juny de 2012

Cardedeu guanya el primer premi de Viles Florides

El certamen, al qual hi participaven 16 municipis més de tot Catalunya, reconeix la feina ben feta en la millora dels espais verds i enjardinats.
Cardedeu ha guanyat el primer premi del certamen Viles Florides, que valora la feina ben feta pels pobles i ciutats de Catalunya en la millora dels seus espais verds i enjardinats. El jurat del certamen, iniciativa de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC), ha decidit atorgar tres Flors d’Honor al municipi (la màxima distinció), i el premi econòmic de 7.000 euros per a l’adquisició de productes o serveis per al manteniment dels espais verds i enjardinats del poble.

L’entrega de premis d’aquesta primera edició del certamen s’ha fet aquest dijous en un acte al Jardí Botànic de Barcelona, on hi han estat presents representants de gairebé tots els municipis participants (un total de 17). L’acte ha estat presidit per l’Il·lustríssim senyor Josep Maria Pelegrí, Conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural; amb representants de la Confederació de Comerç de Catalunya, de la CHOC i de l’Agència Catalana de Turisme, copromotors de la iniciativa.

El jurat de Viles Florides, que va visitar Cardedeu el mes de maig per conèixer-ne de primera mà la candidatura, es regeix pels següents criteris de valoració:

-El coneixement i la potenciació del patrimoni cultural
-La gestió eficient dels recursos naturals
-La capacitat per convertir aquests espais en un atractiu de cara a la ciutadania per fer-se veure estimar.


Distincions i premis Viles Florides


Aquestes són la resta de distincions i premis atorgats pel jurat de Viles Florides en l’edició d’enguany:

Sant Hilari Sacalm: dues flors d’Honor i segon premi del concurs Viles Florides 2011-2012 (4.000 € per reinvertir en verd urbà)
 
Sant Joan de les Abadesses: dues flors d’Honor i tercer premi del concurs Viles Florides 2011-2012 (2.000 € per reinvertir en verd urbà)
 
 
Dues Flors d’Honor:

Figueres (l’Alt Empordà)
Montellà i Martinet (la Cerdanya)
Santa Susanna (el Maresme)
Sitges (el Garraf)
Vilassar de Mar (el Maresme)
 
Una Flor d’Honor:

Cabrils (el Maresme)
Calonge (el Baix Empordà)
Celrà (el Gironès)
Guissona (la Segarra)
Premià de Dalt (el Maresme)
Roses (l’Alt Empordà)
Vilabertran (l’Alt Empordà)
Vila-Sacra (l’Alt Empordà)

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: