|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Formació i ocupació

Dijous, 23 de gener de 2014

Cardedeu contracta 8 persones a través de plans d'ocupació

Els projectes s'han pogut tirar endavant amb pressupost municipal i amb subvencions.
L'Ajuntament de Cardedeu ha apostat per diversos projectes de formació i ocupació que s'han pogut dur a terme per l'aportació del pressupost municipal i gràcies a les subvencions rebudes d'altres administracions. Així, s'han pogut contractar 8 persones en situació d'atur, que l'han esgotat o bé perceptores de la Renda Mínima d'Inserció.

Dins el projecte Treball i Formació subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu (FSE), s'han contractat 5 persones aturades que havien esgotat les prestacions d'atur. Totes cinc treballen a la brigada d'obres arranjant espais i edificis municipals. En el marc del mateix projecte, el Consell Comarcal ha contractat una persona perceptora de Renda Mínima d'Inserció (RMI) que fa tasques d'auxiliar administrativa a Cardedeu. En aquest cas, està subvencionada pel SOC, el FSE i el Consell Comarcal del Vallès Oriental.

A més, a través d'un projecte de Col·laboració Social, s'ha contractat un agent cívic i una persona que fa tasques de suport a la participació ciutadana. En ambdós casos són persones aturades que perceben un subsidi d'atur i que, amb aquesta col•laboració, rebran un complement econòmic.

Aquests tres projectes combinen la contractació laboral amb períodes de formació obligatòria. En el primer cas, un mínim de 90 hores i en una àrea formativa amb Certificat de Professionalitat. En el segon i tercer cas, entre 20 i 50 hores en competències transversals per a la recerca de feina. El contracte és per sis mesos.

D'altra banda, l'Ajuntament de Cardedeu té previst contractar més persones aturades durant aquest any, fruit d'una subvenció del Programa complementari de suport a l'economia productiva local, aprovat a l'empara del Pla de Xarxa de Governs Locals 2012-2015 de la Diputació de Barcelona.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: