|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Formació i ocupació

Dimarts, 24 de novembre de 2015

Cardedeu contracta 5 persones a través de plans d'ocupació

Al mateix temps que treballen, les persones contractades milloren les seves competències professionals.
L'Ajuntament de Cardedeu ha contractat cinc persones a través de Plans d'ocupació subvencionats pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu per un període de sis mesos a jornada completa. Tres persones fan tasques d'auxiliar administratiu - a serveis econòmics, a Cultura i al CSETC - i dues fan d'operari de manteniment de jardins.

L'objectiu d'aquests plans d'ocupació és combinar la contractació laboral amb períodes de formació obligatòria per millorar les competències professionals al mateix temps que es treballa. Per això les cinc persones contractades faran un mínim de 90 hores de formació amb certificat de professionalitat d'una família professional similar al lloc de treball que estan ocupant.

Per participar en la convocatòria calia estar inscrit al SOC, ser major de 45 anys, haver exhaurit la prestació d'atur i no tenir dret a cap ajuda econòmica. També s'han tingut en compte els barems socioeconòmics de les persones candidates, amb l'objectiu d'afavorir a aquelles famílies amb menys recursos.

Durant el mes de novembre des del Servei Local d'Ocupació s'han realitzat diferents sessions informatives obertes a la població en general, per a poder fer la preselecció de candidatures que havia de ratificar el SOC com a pas previ a participar en la selecció definitiva.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: