|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Informació

Dijous, 24 de desembre de 2015

Cardedeu aprova un pressupost de 17.177.562 euros per l'any 2016

El Ple de l'Ajuntament de Cardedeu ha aprovat inicialment el pressupost general de la corporació de l'any 2016 amb els 9 vots a favor de l'equip de govern, ERC i CUP; 4 en contra (3 de CiU i 1 de GpC), i 2 abstencions del PSC.

El pressupost d'aquest any té una dotació total de 17.177.562 euros. Això representa un increment d'un 1,37% respecte el pressupost de l'any anterior i un 4,4% sobre el pressupost corrent. Pel que fa als capítols d'ingrés, el pressupost recull la previsió d'ingrés derivat de les ordenances fiscals aprovades definitivament en el mateix Ple, essent un pressupost que ha tingut en compte un lleuger increment de l'activitat econòmica però mantenint un criteri de prudència.

Quant a la despesa, en destaca l'augment del capítol I, corresponent a personal, en un 6,42% com a conseqüència de l'increment salarial de l'1% i de la recuperació de la paga extraordinària perduda del 2012.

Les inversions previstes en el pressupost ascendeixen a 1.006.000 euros, totes finançades amb endeutament. Les més rellevants són la reurbanització del carrer Dr. Klein i les inversions en els Parcs Pompeu Fabra i Pinetons, així com el projecte de reforma de la Tèxtil Rase, les inversions en equipaments municipals i en accessibilitat de l'espai públic.

El rati d'endeutament de l'Ajuntament demostra una gran solvència financera de l'ens, al ser només del 50%.

Durant la sessió plenària tots els regidors de l'equip de govern van explicar i detallar les seves línies de treball associades a pressupost, exposant les propostes de cada Àrea.

L'equip de govern, format per ERC i CUP, ha posat de manifest la necessitat de que en un futur es canviïn les dinàmiques, elaborant un pressupost en base zero, per tal de qüestionar de cap a cap la despesa, fer política, i aconseguir les fites assenyalades en el recentment publicat Pla d'Actuació Municipal.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: