|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Formació i ocupació

Dimarts, 19 de juny de 2018

Cardedeu acull el lliurament dels premis de la segona edició del Premi Lismivo

El guardó se l'ha endut la Fundació Hospital Asil de Granollers.

L'empresa Fundació Hospital Asil de Granollers ha guanyat la segona edició del Premi Lismivo que distingeix les empreses que promouen l'accés a l'ocupació de persones amb discapacitat. La intenció dels premis és la de reconèixer i valorar públicament la tasca social d'aquestes empreses que garanteixen el dret a la igualtat d'oportunitats i de tracte de les persones amb discapacitat a través de l'accés a l'ocupació.

L'acte, que s'ha celebrat a la Sala de les Columnes de l'Ajuntament de Cardedeu per segon any consecutiu, ha estat presidit pel president del Consell Comarcal, David Ricart, l'alcalde accidental de Cardedeu, Joan Masferrer, i la regidora de Formació i Ocupació, Núria Hernández.

Les altres empreses guardonades han estat: Montajes y Servicios Industriales Guicar, SL de Cardedeu. Maquinaria Industrial Dara, SL de Granollers i TI Group Automotive Systems, SA de Montornès del Vallès.

La iniciativa sorgeix de la xarxa LISMIVO, integrada per diferents entitats de la comarca directament relacionades amb la inserció laboral de les persones amb discapacitat per tal d'afavorir la seva inserció laboral i coordinades pel Consell Comarcal. L'ajuntament de Cardedeu participa activament d'aquesta Xarxa des dels seus inicis.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: