|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Esport

Dilluns, 24 de desembre de 2012

Cardedeu acollirà tres finals del Torneig de futbol base NGC

Seran les finals de les categories de prebenjamí, benjamí i aleví. També es disputaran els partits de la fase prèvia en la categoria d'infantil.

Cardedeu acollirà la final del Torneig de futbol base National Golden Cup del Vallès Oriental en les categories de prebenjamí, benjamí, i aleví. El torneig se celebrarà del 28 al 30 de desembre simultàniament a cinc poblacions vallesanes (Sant Fost, Les Franqueses del Vallès, Mollet del Vallès, Martorelles i Cardedeu), i comptarà amb la participació de més de 50 equips, entre els quals hi ha el Rayo Vallecano, la Real Sociedad, el Vila-real i l'RCD Espanyol.

Al camp de futbol de Cardedeu s'hi disputaran, a més de les finals de prebenjamí, benjamí i aleví (en la modalitat de futbol 7), la fase prèvia de la categoria d'infantils (modalitat de futbol 11).

El torneig, organitzat per Eventually Sport&Event, compta amb la col·laboració de voluntaris que coordinaran els partits a cada un dels camps, cedits expressament pel torneig.

Informació relacionada
Equipaments
Relacionat Camp de Futbol Municipal

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: