|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Medi ambient

Dimecres, 9 de juliol de 2014

Campanya d'eficiència i estalvi energètic en motiu de la Setmana de l'Energia

Hi haurà una carpa informativa amb jocs el dissabte dia 12, i una xerrada el 17 de juliol a la Tèxtil Rase.
Amb motiu de la Setmana Europea de l'Energia Sostenible 2014, l'Ajuntament de Cardedeu instal·larà una carpa informativa el dissabte 12 de juliol, de 10 a 14 h, a la plaça d'Anselm Clavé.

Al llarg del matí es podran fer diversos jocs sobre energies renovables, adreçats a un públic infantil i familiar, que tracten conceptes bàsics relacionats amb el consum i l'estalvi energètic. També es podrà participar en un taller d'energies renovables, destinat a un públic general.

L'objectiu d'aquesta campanya d'eficiència i estalvi energètic és que els ciutadans puguin beneficiar-se dels avantatges que ofereix un ús més intel·ligent de l'energia. Alhora també es pretén que la ciutadania prengui consciència de l'adhesió de Cardedeu al Pacte d'Alcaldes i Alcaldesses, en virtut del qual es compromet a lluitar contra el canvi climàtic i a seguir el Pla d'Acció per a l'Energia Sostenible (PAES) de la vila.

A més, aquest any es farà també una xerrada informativa el dia 17 de juliol, a les 19 h a la Tèxtil Rase. Sota el títol "Els subministraments a la llar", un tècnic especialista explicarà com planificar l'economia domèstica quant a despesa energètica, com ajustar el pressupost a un consum responsable i com aconseguir un estalvi energètic responsable. En la xerrada també s'explicarà com llegir i entendre les factures d'aigua, llum i gas.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: