|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Salut pública

Dimarts, 4 de novembre de 2014

Campanya de salut bucodental adreçada als més petits

La Tèxtil Rase acollirà l'exposició interactiva "Cuida't les dents"
Les regidories de Salut Pública i d'Ensenyament han engegat una campanya de salut bucodental entre els més petits que té per a objectiu aconseguir que els infants agafin l'hàbit de raspallar-se les dents.

D'una banda, s'ha programat l'exposició "Cuida't les dents" per tal de donar a conèixer la importància que té la salut bucodental i les conseqüències que es poden patir de no seguir els consells que es recomanen. Es tracta d'una exposició interactiva adreçada a infants de 5 a 10 anys, on hi trobaran un inflable d'una boca i un raspall de dents proporcional, una estructura de dent desmuntable, panells interactius amb peces per encaixar i diversos panells informatius.

Els alumnes de 1er i 2n de les escoles Germans Corbella i Dolors Granés visitaran l'exposició dins l'horari escolar. La mostra és gratuïta i es podrà visitar els dies 12-13 i 19-20 de novembre de les 5 a les 7 de la tarda, a la Tèxtil Rase.

A més, en el marc de la campanya, es repartirà a tots els alumnes de 1er i 2n el conte "Laia al país de les dents". Algunes escoles el treballaran primer a l'aula i d'altres el lliuraran directament a les famílies.

Podeu trobar més informació sobre l'exposició "Cuida't les dents" a la pàgina web que trobareu aquí al costat.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: