|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Desenvolupament local

Dimarts, 20 de juny de 2017

CaçaBug's al Mercat municipal i a la llibreria Badallibres

El Mercat municipal i la llibreria Badallibres han endegat una campanya per a nenes i nens menors de 10 anys amb la popular Ladybug com a protagonista.

Es tracta de trobar 6 Ladybug amagades a diferents parades i establiemnts del Mercat, i marcar-les en una butlleta que et lliuraran a qualsevol de les parades. Un cop trobades les 6 Ladybug del Mercat, hauràs de buscar la última a la llibreria Badallibres, on recolliran totes les butlletes.

Totes les nenes i nens rebran com a obsequi una xapa de la Ladybug i, a més, participaran en el sorteig de lots de productes de la popular dibuix animat. El sorteig es farà el divendres 30 de juny, a les 19.30 h, al mercat. Només es donaran els premis a les persones guanyadores que estiguin presents en el moment del sorteig.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: