|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Informació

Dijous, 15 de març de 2018

Avui comença el període de prohibició per fer foc al bosc

Del 15 de març al 15 d'octubre no es pot fer foc als terrenys forestals. El Departament de Medi Ambient i Habitatge ha iniciat el període de prohibició de fer foc al bosc i en la franja dels 500 metres que els envolta.

Recordem a tota la població la necessitat d'extremar les mesures de seguretat i la prohibició de fer foc a l'aire lliure i en especial a les zones boscoses. Aquesta prohibició, recollida en el Decret 64/1995, té com a objectiu establir una sèrie de mesures per prevenir els incendis forestals.

En els terrenys forestals, siguin o no poblats d'espècies arbòries i a la franja de 500 metres que els envolta, no s'hi pot encendre foc per a qualsevol tipus d'activitat sigui quina sigui la seva finalitat. Especialment no s'hi poden cremar rostolls, marges i restes d'aprofitaments forestals, agrícoles o de jardineria. No s'hi poden fer focs d'esbarjo ni derivats d'activitats relacionades amb l'apicultura.

Dins les àrees recreatives i d'acampada i en parcel·les de les urbanitzacions, queda exclosa la prohibició de fer-hi foc quan s'utilitzin barbacoes d'obra amb mataguspires.

Si s'han de realitzar determinats treballs i activitats que suposen un risc d'incendi forestal, cal demanar autorització al Departament d'Agricultura.

Consulteu tota la informació als enllaços adjunts.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: