|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Urbanisme

Dimarts, 29 de maig de 2018

Aprovat el projecte de reurbanització del carrer Ramon Muntaner

El vial serà de doble sentit de circulació per millorar la mobilitat i l'accessibilitat al barri de Can Serra. Les obres, que contemplen la renovació de la xarxa de sanejament i de totes les infraestructures, no s'executaran enguany per l'alt cost de les actuacions.

La Junta de Govern ha aprovat el projecte de reurbanització i de renovació del clavegueram del carrer Ramon Muntaner. Un cop enderrocat l'escorxador ara fa uns mesos, s'ha aprovat el projecte que contempla refer el carrer renovant la vorera nord, la xarxa de sanejament i tots els serveis d'infraestructures, a més de generar una zona de passeig a la zona sud per connectar còmodament a peu amb la carretera de Dosrius.

Les obres preveuen la conversió del carrer Ramon Muntaner en vial de doble sentit de circulació, ja que es tracta d'un vial important per connectar Can Serra amb la zona del Torrent Llibre i la Granada, i permetre així continuar pacificant el barri. De fet, aquesta és una de les propostes sorgides de les jornades participatives que es van fer al barri per definir-ne la mobilitat i fer-lo més segur i accessible.

Per l'alt cost de l'obra, que ronda els 450.000 euros, aquestes actuacions no s'executaran aquest any. L'Ajuntament ja té assegurada una subvenció de 100.000 euros del Consorci Besòs Tordera i és previst reservar una partida per poder iniciar les obres en futurs pressupostos municipals.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: