|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Formació i ocupació

Dimecres, 25 de novembre de 2015

Alumnes del Programa de Formació i Inserció del perfil administratiu fan un taller de cuina al Museu

Els alumnes del PFI-PTT del perfil administratiu han participat al taller "Cuina sense pares" organitzat per la Diputació de Barcelona al Museu Arxiu Tomàs Balvey de Cardedeu. Aquest taller té per objectiu sensibilitzar als joves sobre els hàbits correctes d'alimentació des d'un punt de vista dietètic i nutricional. El taller s'ha iniciat amb una dinàmica participativa on s'ha analitzat què, com i quan s'ha de menjar per tenir una vida saludable. És a dir, posa en valor aquests hàbits d'una manera pràctica a la cuina de casa.

Per passar de la teoria a la pràctica, els alumnes han demostrat les seves habilitats culinàries elaborant en petit grup un menú de tres plats; amanida tropical, lluç amb verduretes i patates, i de postres iogurt. Tot això amanit amb companyerisme i treball en equip.

El taller ha finalitzat compartint taula i degustant els deliciosos plats com una gran família. La valoració dels alumnes ha estat molt positiva, destaquen la vessant pràctica i els consells que han rebut i que aplicaran a la seva vida diària.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: