Alumnes del Programa de Formació i Inserció del perfil administratiu fan un taller de cuina al Museu

Dimecres, 25 de novembre de 2015
Els alumnes del PFI-PTT del perfil administratiu han participat al taller "Cuina sense pares" organitzat per la Diputació de Barcelona al Museu Arxiu Tomàs Balvey de Cardedeu. Aquest taller té per objectiu sensibilitzar als joves sobre els hàbits correctes d'alimentació des d'un punt de vista dietètic i nutricional. El taller s'ha iniciat amb una dinàmica participativa on s'ha analitzat què, com i quan s'ha de menjar per tenir una vida saludable. És a dir, posa en valor aquests hàbits d'una manera pràctica a la cuina de casa.

Per passar de la teoria a la pràctica, els alumnes han demostrat les seves habilitats culinàries elaborant en petit grup un menú de tres plats; amanida tropical, lluç amb verduretes i patates, i de postres iogurt. Tot això amanit amb companyerisme i treball en equip.

El taller ha finalitzat compartint taula i degustant els deliciosos plats com una gran família. La valoració dels alumnes ha estat molt positiva, destaquen la vessant pràctica i els consells que han rebut i que aplicaran a la seva vida diària.

Darrera actualització: 12.01.2016 | 10:43