|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Museu

Dilluns, 17 de novembre de 2014

Activitats de la Setmana de la Ciència al Museu

Una xerrada sobre l'energia fotovoltaica i un taller familiar sobre la màgia de la ciència.
Com cada any, el Museu Arxiu Tomàs Balvey organitza diferents activitats de divulgació científica dins el marc de la Setmana de la Ciència, que se celebra del 17 al 23 de novembre. Els temes centrals de l'edició d'enguany són la cristal·lografia i la biotecnologia amb motiu de la celebració, aquest 2014, de l'Any Internacional de la Cristal·lografia i l'Any de la Biotecnologia.


Divendres 21 de novembre, a les 19 h
L'energia solar fotovoltaica: com es produeix i perspectives de futur
Una xerrada per conèixer com es produeix l'energia solar fotovoltaica i quines són les seves perspectives en el futur més immediat.
A càrrec del Dr. Joaquim Puigdollers González, del Departament d'Enginyeria Electrònica de la Universitat Politècnica de Catalunya


Dissabte 22 a les 17.30 h
Diumenge 23 a les 10.30 h
La màgia de la ciència
Una activitat familiar per tal d'apropar la ciència més quotidiana tant a petits com grans i experimentar amb fenòmens físics i químics. Taller per descobrir el fascinant món de la ciència a través de l'experimentació de fets quotidians. De la mà de Joan Conchello, mestre especialista en divulgació científica, els nens i les nenes podran experimentar amb fenòmens sorprenents per entendre els conceptes bàsics de la física especialment pensats per poder gaudir-ne en família. Descobriran d'una manera amena i divertida què és l'energia, com es crea i com es transforma, i les propietats i característiques del so, com es produeix i com es transmet.

Les dues activitats són gratuïtes.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: