|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies

Dimarts, 31 de juliol de 2012

A la Biblioteca Marc de Vilalba i a Vil·la Paquita també es pot signar per la ILP

A més de l'Ajuntament (OAC), aquests dos equipaments municipals també recullen signatures per la ILP de la regulació de la dació en pagament.
Fa uns dies l’Ajuntament va afegir-se a la recollida de signatures de la Iniciativa Legislativa Popular de la regulació de la dació en pagament, de paralització dels desnonaments i de lloguer social, posant a disposició de tothom que vulgui els plecs per signar-hi a favor a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, situada a l'Ajuntament. Ara hi ha dos equipaments municipals més, Vil·la Paquita (av. Rei en Jaume, núm. 114) i la Biblioteca Marc de Vilalba (c. Dr. Klein, núm. 101), on també s’hi recullen signatures.

El Ple Municipal del passat mes de juny va aprovar una moció de suport al procés (podeu consultar la moció al document adjunt), a través del qual es compromet a facilitar el procés de recollida de signatures.

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de Cardedeu, que és qui gestiona la  recollida a la zona, ha aconseguit 2.344 signatures. La previsió de la Plataforma és arribar a les 5.000 signatures, un 1% de les 500.000 que es necessiten per presentar-la al Congrés dels Diputats.

La ILP proposa una reforma de la llei que contempli la dació en pagament retroactiva, és a dir, que amb l’entrega de l’habitatge embargat se saldi el deute. També reclama l’aturada immediata dels desnonaments quan es tracti de l’habitatge habitual i l’impagament del préstec hipotecari sigui per motius aliens a la pròpia voluntat. Finalment, proposa que les entitats financeres estiguin obligades a oferir els pisos en règim de lloguer social amb prioritat a les famílies que hi vivien, en comptes que es quedin desocupats.

Podeu consultar els detalls de la ILP a l’enllaç de la dreta.

D’acord amb la iniciativa de la ILP, es recolliran signatures fins a finals d’octubre de 2012.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: