|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Acció Social

Dimarts, 3 de juliol de 2018

108 infants es beneficien dels ajuts de les activitats d'estiu

Els nous criteris d'atorgament de subvencions permeten incrementar en un 20% les persones beneficiàries respecte l'any passat. A més, 38 nenes i nens reben ajuts per garantir l'alimentació durant juliol i agost.

Per segon any consecutiu, els ajuts econòmics per disminuir els costos de les famílies de les activitats d'estiu s'ha fet de caràcter universal i eliminant el requisit d'haver estat atès pels serveis socials.

Enguany, 108 infants s'han beneficiat d'aquests ajuts (67 famílies), un 20% més que l'any anterior, quan en van gaudir 86 infants. Els imports atorgats van de 83 € fins a 248 €, en funció de la situació econòmica i social de la unitat familiar.

L'Ajuntament està molt satisfet amb els resultats, ja que amb les bases de la convocatòria s'incideix per fer una millor redistribució dels recursos, es redueixen les desigualtats econòmiques i s'afavoreix la igualtat d'oportunitats.

D’altra banda, 28 famílies en situació de vulnerabilitat s’han beneficiat d’un ajut econòmic per garantir l’alimentació dels seus infants durant els mesos de juliol i agost. En total s’ha donat cobertura a 38 nenes i nens.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: