|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Medi Ambient

RECOLLIDA DE VOLUMINOSOS A DOMICILI: TRASTOS VELLS I ANDRÒMINES

En què consisteix?

El servei de recollida de mobles i trastos a domicili és un servei concedit per l'Ajuntament mitjançant l'empresa Corporació CLD, S.U.T.R., SL, que realitza el servei gratuïtament quan el volum o les característiques dels voluminosos fan difícil als particulars el seu trasllat a la deixalleria. La recollida es fa un cop per setmana: els dijous.

Qui ho pot demanar?

Qualsevol ciutadà de Cardedeu. El servei és gratuït i està destinat exclusivament a particulars. No es presta a indústries ni a establiments comercials.

Com es tramita per telèfon?

Cal trucar prèviament indicant l'adreça i el que s'ha de recollir al telèfon 673 83 90 95 de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 h i de 15 a 17 h. Després d'haver avisat telefònicament cal deixar l'andròmina al carrer els dimecres a la nit, abans del dia de recollida acordat per telèfon.

Tramitació per telèfon:

Telf. 673 83 90 95 (de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 h i de 15 a 17 h). 


Cal recordar que deixar trastos i andròmines al carrer encara que sigui arran de les àrees de contenidors, està recollit com una falta punible a les ordenances municipals que regulen l'ús de la via pública. A part del cost ecòmic evitable de recollida extraordinària d'aquests voluminosos no previstos, aquesta manal pràctica danyala salubritat, la mobilitat i l'aspecte de l'espai públic, que és de tots.

Fer-ho bé
- Fer servir canals de reaprofitament de mobles i electrodomèstics que ja no volem, però encara es poden fer servir 
- Dur els voluminosos (trastos, andròmines...) a la deixalleria. Cada visita suma per arribar a gaudir del descompte anual de la Taxa d'Escombraries que s'ofereix ensenyant el carnet de la deixalleria. Vegeu-ne condicions a http://www.cardedeu.cat/public/ambits/medi-ambient/targeta-de-la-deixalleria.

- Telefonar al  673 83 90 95 "Servei de recollida de voluminosos" per poder deixar controladament els voluminosos que ja no volem. 

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: