|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Participació

Suport a les persones refugiades

Davant la situació d'emergència que estant vivint moltes persones que arriben sol·licitant asil a Europa i en resposta a la iniciativa que l'Ajuntament de Barcelona ha tingut per a la creació d'una Xarxa de Municipis Acollidors, el Ple de Cardedeu ha aprovat adherir-s'hi a proposta del govern, i ha rebut el suport de tots els grups municipals.

Al mateix temps, s'estan mantenint converses amb la Generalitat de Catalunya, així com amb d'altres ajuntaments i entitats catalanes que treballen en l'àmbit de l'acollida, per veure com es pot articular aquest suport a les persones refugiades de forma coordinada amb d'altres municipis de la comarca.

Amb la voluntat de garantir l'acollida a aquestes persones es treballarà per dinamitzar els recursos i infraestructures necessaris per fer front a aquesta crisi humanitària.

Hi vols col·laborar?

Les persones que tingueu dubtes i/o vulgueu donar el vostre suport i ajudar davant d'aquesta situació podeu omplir el formulari següent. Ens posarem en contacte en el moment en el que sigui necessària la vostra col·laboració. Per a més informació us podeu adreçar al correu electrònic serveispersonals@cardedeu.cat o a l'Oficina d'Atenció Ciutadana.

Camp obligatori.
Camp obligatori.
Avís sobre la protecció de dades personals

L'Ajuntament de Cardedeu incorporarà les dades facilitades per l'usuari en un fitxer de la seva titularitat degudament comunicat a l'Agència de Protecció de Dades. L'Ajuntament de Cardedeu no cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari. L'usuari podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació u oposició, comunicant-ho per escrit a l'adreça postal o a la de correu electrònic de l'Ajuntament.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: