|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Agenda

Dimecres, 28 de juny de 2017
Presentació de la diagnosi del Pla Local de Salut
En el marc de l'elaboració del Pla Local de Salut, els darrers mesos s'ha treballat per fer una diagnosi qualitativa de salut al municipi. Us convidem a conèixer els resultats d'aquesta diagnosi que es presentaran el proper 28 de juny, a les 18 h, a la Tèxtil Rase. A partir d'aquests resultats es marcaran les línies estratègiques d'actuació.

El procés ha estat liderat per un grup motor format per professionals del CAP i tècnics i tècniques municipals, amb el suport de la cooperativa Etcèteres. Durant els treballs, s'han identificat persones i entitats representatives de Cardedeu en relació a la promoció i a la prevenció de la salut i s'han fet entrevistes personals, enquestes a peu de carrer, grups de discussió amb entitats i professionals, i tallers creatius als instituts.
Lloc:  Tèxtil Rase
Horari:  18 h

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: