|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Agenda

Del 23 al 24 de març de 2019
Festival Ressona: "Cor en Dansa" Musicació de danses i balls populars dels Països Catalans
Dissabte 23, a les 21 h
Diumenge 24, a les 18 h

Dins el Festival Ressona.
Un viatge pel cant coral i la dansa, amb una proposta contemporània de la Factoria Mascaró i la música de Xò fred no val rè.

Amb l'Agrupació Coral Cardedeuenca.

FACTORIA MASCARÓ
Escena, dansa, tradició i contemporaneïtat
Cinc ballarins de diferents edats i experiències, units per fer allò que sentim i volem: ballar, mostrar i evolucionar en el llenguatge de la dansa.
Un col·lectiu fundat i codirigit l'any 1998 per Joan Serra i Vilamitjana i Quim Serra i Puigvendrelló, ballarins i coreògrafs d'àmplia coneixença de la dansa tradicional. Actualment dirigit per Quim Serra.El col·lectiu obre una nova línia d'espectacle, experimentant noves formes d'expressió del ball, lligant les propostes amb la quotidianitat i la gestualitat d'avui. Conservant les fonts de la dansa popular i tradicional, recerca sense concessions ni complexos noves propostes de posada en escena amb espectacles dirigits a adults i, també, al públic infantil i familiar. Vol fer arribar les seves propostes al màxim públic possible i evolucionar en aquest llenguatge.

Lloc:  Teatre Auditori Cardedeu
Preu:  10 €
Més Informació
Enllaç Compra d'entrades

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: