|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Agenda

Del 15 al 17 de desembre de 2017
23a Fira de Nadal i del Torró Artesà de Cardedeu
La Fira de Nadal i del Torró Artesà de Cardedeu se celebra enguany els dies 15, 16 i 17 de desembre. La inauguració serà divendres 15, a les 20 h, amb l'actor, director i autor teatral Quim Masferrer com a convidat d'honor, i amb pregó a càrrec de la Colla Gegantera de Cardedeu. Comptarà amb la presència de l'alcalde de Cardedeu, Enric Olivé, amb Mercè Jubany, presidenta de l'AV del Centre, i clourà amb cantada de nadales a càrrec de l'Agrupació Coral Cardedeuenca.

La Fira d'enguany tindrà més de 170 paradetes amb articles amb motius nadalencs tant d'alimentació com de regal, a més dels tradicionals torrons artesanals, entre els quals en destaca el torró de borrego, marca d'identitat de la vila. Tot això farcit amb les activitats complementàries que, com cada any, es desplegaran pels carrers del centre: xocolatades, el caga-tió, l'escudella, jocs infantils i balls, entre d'altres.

Tota la programació a www.firadenadal.cat

Lloc:  centre de la vila

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: