Torna l’Endevina-la! als comerços de Cardedeu

Dimecres, 24 d'abril de 2019 a les 10:00

L’Oficina de Català, la Xarxa de Comerç i l’Ajuntament tornen a dur l'Endevina-la! als comerços. Un joc que pretén fomentar l'ús i el coneixement de la llengua catalana d'una manera lúdica i dinamitzar el comerç. Aquest any s’hi han implicat 52 establiments de la Xarxa de Comerç.

Del 30 d’abril al 30 de maig, els 52 comerços participants tindran penjat en un lloc visible un jeroglífic per resoldre. Qui vulgui participar en el concurs haurà d'escriure la resposta en una butlleta amb les seves dades personals, i dipositar-la a l’urna que trobarà a la botiga.

El dia 13 de juny es farà el sorteig públic a la floristeria L’Escala Blanca (c. Mare de Déu del Pilar, 104) per conèixer-ne els guanyadors. Com en anys anteriors, hi haurà 3 premis en joc, un per a cadascuna de les tres categories, que consistiran en vals per gastar en els comerços participants:
- 1 premi a sortejar entre tots els encertants menors de 12 anys: 50 € en vals de compra de la XCC
- 1 premi a sortejar entre els encertants adults (més grans de 12 anys):  50 € en vals de compra de la XCC
- 1 premi a sortejar entre les persones que hagin resolt correctament més jeroglífics: 100 € en vals de compra de la XCC

Els jeroglífics han estat extrets del llibre: Jordi Esteban. Mots amagats. 500 enigmes per descobrir. 500 motius per somriure. Editorial Àgilment.

Darrera actualització: 25.04.2019 | 11:40