|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Adreces i telèfons

AMPA Mil·lenari

L' objectiu de la nostra AMPA és poder desenvolupar la participació de tots els aspectes referents a l'educació dels nostres fills i filles en el món educatiu, així com ser l'enllaç comunicatiu entre la direcció del centre i les famílies. Volem donar suport a l'escola i a les famílies.

Des de l' AMPA oferim servei d'acollida matins i tarda, menjador escolar (amb cuina propia), activitats extraescolars (anglès, ballet, informàtica, tenis, teatre, ioga, patinatge, piscina, guitarra, handball), i Casals (Estiu, Setembre). També fem possible el projecte de Reutilització i compra col·lectiva de llibres, edició de La revista de l'escola i participació en diferents activitats lúdiques de Cardedeu (Carnestoltes, Festes de les Escoles, Cros escolar).

 


Dades de contacte
Mare de Deú del Pilar, s/n
Cardedeu · 08440
a/e: amilenari@gmail.com/ampamil@gmail.com
Telèfon: 630 080 651/93 173 64 59
Persona de contacte: Anna Cubero

Altres informacions

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: