|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Adreces i telèfons

AMPA IES El Sui

L'AMPA és una entitat, sense afany de lucre, que agrupa els pares i mares dels alumnes de l’Institut EL SUÍ amb l’objectiu de contribuir a millorar, en la mesura de les nostres possibilitats, l’educació que reben els nostres fills i filles.

És per això que cal:

 

1-     Incentivar una major participació dels pares i les mares a la gestió del centre.

2-     Fer d’interlocutor entre les famílies i el professorat i l’equip directiu, en temes que interessen, preocupen o afecten a les famílies, tant a nivell de funcionament del centre com sobre el món de l’educació en general.

3-     Transmetre fidelment les queixes, suggeriments, agraïments i felicitacions que ens feu arribar als professors i equip directiu del centre.

4-     L’AMPA forma part del Consell Escolar de Centre, que és el seu màxim òrgan de govern.

5-     Fer visible el centre a la població de Cardedeu, muntant parada a la Mostra d’Entitats i a la Fira de Sant Isidre.

6-     L’AMPA també forma part del Consell Escolar Municipal, de la Xarxa d’Infància i Adolescència així com de la Comissió Municipal de Mobilitat i Millora Urbana.

7-     L’AMPA és membre de la FaPaC (Federació d’Associacions de Pares d’Alumnes de Catalunya), rebent i distribuint la seva informació.

8-     Concertem preus i descomptes especials per als nostres associats per la compra de llibres de text o per al manteniment i reparació dels ordinadors portàtils de l’institut.

9-     Ajudem a les mares de la comissió de reciclatge de llibres de text.

10- Gestionem la compra, manteniment i lloguer de les taquilles de l’institut.

11- Gestionem, en col·laboració amb la direcció del centre, la biblioteca de l’institut.

12- Gestionem el menjador de carmanyola.

13- Ajudem als pares a l’organització de la part lúdica de l’Acte de Graduació

14- Sol·licitem subvencions a diverses entitats públiques per a la millora i organització d’activitats i serveis del centre.

 

Ens reunim el segon dimecres de cada mes a les 21:00 hores.

 


Dades de contacte
Penyafort, s/n
Cardedeu · 08440
a/e: ampaelsui@gmail.com
Telèfon: 93 844 43 22
Persona de contacte: Montserrat Garcia Pi

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: