|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Agenda


Destaquem

Oficina Virtual d'Atenció Ciutadana - Seu electrònica
Tauler d'anuncis i edictes
COU - Procés participatiu pels joves d'entre 14 i 30 anys
Comunicació d'incidències a la via pública
Calendari de recollida de residus
Plens en directe - TV Cardedeu en directe
Formació i tallers
Convocatòries de subvencions de l'Ajuntament de Cardedeu
Idees i projectes de canvi per un nou Cardedeu
Cinema Esbarjo
Bústia de factures electròniques
Usuaris deixalleria
Descobreix i crea
Pla educatiu d'entorn de Cardedeu
Farmàcies de guàrdia
Bus urbà de Cardedeu (BUC) i servei interurbà
Twitter de l'Ajuntament de Cardedeu
Servei gratuït de recollida de trastos
Pressupost municipal
Centre de Suport Empresarial i Tecnològic
Centre Cultural de Cardedeu
Pla d'Ordenació Urbanística Municipal

Agenda27/30
JUL
CINEMA ESBARJO
Cinema: EL CASO SLOANE
EUA. 2016. 132 min.Director: John MaddenGuió: Jonathan PereraIntèrprets: Jessica Chastain, Mark Strong, Gugu Mbatha-Raw, Michael Stuhlbarg, Alison PillV.O. anglès subtitulada en castellàNo recomanada per a menors de 12 anys Sinopsi: A les altes esferes del món polític i empresarial, Elizabeth Sloane té una reputació formidable. Coneguda per la seva astúcia i els seus èxits sense parangó, sempre ha fet el que fos necessari per guanyar.
28
JUL
LA FUSTERIA - CASAL DE JOVES
Circ a la fresca: Trobada de malabars
29
JUL
PLAÇA ROMAN JULIÀ
Festa del barri La Riera 2017
21 h Sopar popular 22.30 h Música amb Djs Sopranos. Èxits de revetlla i de tots els temps.
1/ 6
AGO
Eix Festival Internacional de Dansa Improvisació
Cinquè Eix Festival Internacional de Dansa Improvisació a Cardedeu (Barcelona), del 1 al 6 d'agost.L'Eix Festival es un espai per a ballarins, performers, actors, músics, artistes multidisciplinars, i tots aquells curiosos amb afany per descobrir un món amb múltiples possibilitats a través del seu cos creatiu.
5/ 9
AGO
SALA EUREKA (CAN BORRÀS)
Campanya de donació de sang
Donació de sang: Dissabte 5 d'agost: de 9 a 22 h Dimecres 9 d'agots: de 16 a 22 h Organitza: Banc de Sang i Teixits de la Vall d'Hebron
5
AGO
CAN CALAU
Jornades Garitaires
6/11
AGO
Cardedeu Contact Festival
11/15
AGO
Festa Major de Cardedeu 2017
Més informació a partir de l'11 de juliol a www.festamajorcardedeu.cat, al Twitter i Instagram @fmcardedeu i a la plana Facebook "Festa Major de Cardedeu".
31/ 3
AGO/SET
CINEMA ESBARJO
Cinema: EN LA VÍA LÁCTEA
Sèrbia. 2016. 125 min.Director: Emir KusturicaGuió: Dunja Kusturica, Emir KusturicaIntèrprets: Monica Bellucci, Emir Kusturica, Sergej Trifunovic, Miki Manojlovic, Bajram Severdzan, Maria Darkina Sinopsi: Cada dia, un lleter travessa el front en ruc. Beneït per la sort en la seva missió, estimat per una bella vilatana, un futur plàcid sembla esperar-lo, fins que l'arribada d'una misteriosa dona italiana capgira la seva vida.
7
SET
CINEMA ESBARJO
Documental del mes: ANGRY INUK
2016 85 min. Canada VO en anglès i inuktitut subtitulada en català Direcció: Alethea Arnaquq-Baril Producció: Alethea Arnaquq-Baril, Bonnie Thompson Producció executiva: Bob Moore, Daniel Cross, David Christensen Fotografia: Qajaaq Ellsworth Edició: Sophie Farkas Bolla Animació: Jonathan Wright Sinopsi: Les foques són un símbol de l’activisme pels drets dels animals i també són l’aliment base dels inuits, la cultura indígena que habita les tundres del nord del Canadà, Alaska i Groenlàndia. La tradició ancestral de caçar foques no només és bàsica per la seva alimentació sinó que té un rol central en l’àmbit social i en la identitat inuit. La lluita de les principals organitzacions ecologistes per eradicar la matança de foques ha sembrat una ombra de foscor en la forma de vida dels esquimals. La directora inuit Alethea Arnaquq-Baril dóna veu al seu poble per defensar-se dels prejudicis culturals que envolten el seu estil de vida. Per primer cop escoltem a les famílies d’esquimals del Canadà Àrtic i observem com s’organitzen per trobar el seu lloc en un món cada cop més globalitzat.
8
SET
PISTA PARC POMPEU FABRA
Aplec de Sant Corneli 2017
Havaneres.Venda de tiquets de botifarra, pa i begudes a partir de les 20.30 h.Servei de coca i cavaOrganitza: AV Centre de la Vila
10
SET
PLAÇA SANT JOAN
Marxa de torxes Diada 2017
Marxa de torxes i estelades amb la participació de diverses entitats de Cardedeu. Sortida de la plaça de San Joan i fins el monument a l'Onze de Setembre.
11
SET
AV. ONZE DE SETEMBRE
Diada Nacional de Catalunya 2017
Commemoració de la Diada Nacional de Catalunya.Ofrena floral al monòlit de l'avinguda Onze de Setembre.
21
SET
CINEMA ESBARJO
Cinema: INCERTA GLÒRIA (Cicle Gaudí)
Espanya. 2017. 116 min.Director: Agustí VillarongaGuió: Agustí Villaronga, Coral CruzIntèrprets: Marcel Borràs, Oriol Pla, Bruna Cusí, Núria Prims, Juan Diego, Fernando Esteso, Terele Pávez, Luisa Gavasa, Bruno Bergonzini, Rubén Jiménez SanzV. O. català Sinopsi: El front d'Aragó, 1937. El Lluís, un jove oficial republicà destinat a un lloc temporalment inactiu, coneix una enigmàtica vídua de la qual s'enamora, la Carlana, que aconsegueix entabanar-lo perquè falsifiqui un document que la converteix en la senyora de la comarca.
22
SET
Dia sense cotxes
Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.
24
SET
PARC POMPEU FABRA
Marxa Blanc i Blava 2017
Nova edició de la Marxa Blanc i Blava organitzada per la Penya Blanc i Blava de Cardedeu, Llinars i Vilamajor.  Activitat de caràcter popular amb dos circuits de 10 i 15 km, que es poden fer tant corrent com caminant. Més informació: pbbcardedeu@gmail.com i www.pbbcardedeu.org

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: