El Consell d'Infants de Cardedeu reprèn l'activitat aquest mes de desembre

Dimecres, 16 de desembre de 2020 a les 10:50

En la primera trobada virtual, les representants de les escoles de Cardedeu han pogut compartir idees, reflexions i pensaments

El Consell d'Infants de Cardedeu ha engegat motors aquest mes de desembre i ho ha fet en format virtual, atès el context actual marcat per la pandèmia. En aquesta primera trobada, els consellers i les conselleres representants de l'alumnat de cinquè i de sisè de les escoles de Cardedeu, s'han pogut conèixer i compartir idees, reflexions i propostes per aquest nou curs. Un dels temes tractats ha estat la pandèmia i com aquesta ha afectat els infants de Cardedeu. En aquest sentit, el Consell d'Infants es converteix en un espai de confiança perquè les participants puguin aportar la seva visió de com han canviat les rutines, els espais i les relacions en els últims mesos.

Encara que les trobades són virtuals i en petits grups, els consellers i conselleres comparteixen els temes tractats amb la resta de companys i companyes de l'aula, que també hi aporten la seva visió i propostes per a futures sessions.

Les trobades i dinàmiques a l'aula segueixen durant tot el mes de desembre i gener.

Per poder mostrar el resultat de tot el procés de reflexió i debat, una il·lustradora participa de les sessions i proposarà un dibuix representatiu d'allò que han viscut els infants del municipi en tots aquests difícils mesos. 

Darrera actualització: 16.12.2020 | 11:28