|  Mida text
Inici Imatge decorativa └mbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informaciˇ municipal Imatge decorativa Serveis i trÓmits Imatge decorativa Oferta p˙blica Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

TrÓmits i gestions

SolĚlicitud d'autoritzaciˇ d'alta o de baixa de parada al mercat ambulant

En quŔ consisteix
Obtenir autorització per posar una parada de venda al mercat ambulant del dilluns o bé sol·licitar la baixa d'una parada que ja està autoritzada.


Qui ho pot demanar?
Qualsevol persona física o jurídica que vulgui instal·lar una parada en el mercat ambulant de dilluns de Cardedeu o bé qualssevol persona que vulgui sol·licitar la baixa d'una parada que té autoritzada.

Els concursos es convocaran en funció de les necessitats, prèvia publicació a l'apartat de perfil de contractat d'aquesta mateixa pàgina web i al Butlletí Oficial de la Província.

Cost
Un cop obtinguda l'autoritzaciˇ, caldrÓ abonar les despeses de publicitat de l'adjudicaciˇ en diaris oficials i les de la formalitaciˇ del contracte, i semestralment l'import corresponent a la taxa per ocupaciˇ de via p˙blica (al marge superior dret d'aquesta pÓgina teniu accÚs a aquesta ordenanša)

Documentaciˇ a aportar

En el corresponent plec de clàusules de cada procediment públic d'adjudicació, s'especificaran els requisits i elements de valoració de les ofertes.

Durant la vigència de les autoritzacions, l'Ajuntament comprovarà anualment que els titulars continuen complint els requisits i obligacions de caràcter periòdic que els pertoca i estan al corrent del pagament.

  • Els tributs i taxes municipals
  • Les obligacions amb la Seguretat Social
  • L'assegurança de responsabilitat civil
  • Les obligacions amb l'Agència Tributària
  • Estar en possessió de la documentació que és preceptiva pel tipus de productes o articles que posen a la venda
  • Qualssevol altra obligació que els imposi l'Ajuntament

La no presentació d'aquesta documentació en el període establert, implica la renúncia automàtica a la plaça adjudicada.


Tramitaciˇ per internet

Tramitaciˇ presencial
Horari: Oficina d'Atenciˇ Ciutadana - dilluns, dimarts, dimecres i divendres de 9 a 14 h i dijous de 9 a 19 h (excl˛s el perÝode entre el 15 de juny i el 15 de setembre, les setmanes compreses entre el dia de Nadal i el de Reis i per Setmana Santa)

Adreces i telŔfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la colĚlaboraciˇ de: