|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Educació

Dimecres, 15 de febrer de 2012

Xerrades per a famílies amb fills que inicien Educació secundària i Educació infantil

Les xerrades es duran a terme a la Sala Polivalent Tèxtil Rase el 21 i el 29 de febrer.
L’Ajuntament de Cardedeu, amb la col·laboració de l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME), organitza dues xerrades dirigides a les famílies amb fills que comencen l’Educació secundària i l’Educació infantil.

La primera es farà el dimarts 21 de febrer a les 20.30 hores, i porta com a títol “El pas de la infantesa a l’adolescència: l’entrada a l’institut”. Està dirigida a les famílies dels alumnes que el curs vinent faran 1r d’ESO i serà a càrrec de Jaume Casanovas Clotet, l’exdirector de l’IES Lauro.

La segona es realitzarà el dimecres 29 de febrer a les 20.30 hores, sota el títol “El temps passa volant... ja farà P3!!!”. En aquest cas, es tracta d’una trobada informativa i reflexiva dirigida a les famílies dels nens que començaran P3 el curs 2012-13. Serà a càrrec de Sílvia Palou, psicòloga, mestra i terapeuta familiar, que estarà acompanyada de pares i mares que explicaran la seva experiència personal.

Ambdues xerrades són gratuïtes i es duran a terme a la Sala Polivalent Tèxtil Rase, situada a l’Avinguda Jaume Campmajor, 7 bis.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: