|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Policia Local

Dijous, 27 d'octubre de 2011

Voluntaris de Protecció Civil de Cardedeu participen en un simulacre al metro de Barcelona

El simulacre ha comptat amb la participació d'unes 200 persones.

Quinze membres de l'associació de voluntaris de Protecció Civil de Cardedeu (AVPC) han participat aquesta matinada en un simulacre de rescat a la línia L9 del metro de Barcelona, entre les estacions de La Sagrera i Fondo, en direcció a Can Zam.

El simulacre ha començat a la 01.00 h. de la matinada i ha durat aproximadament 90 minuts. La zona on s'ha fet el simulacre d'accident ha estat un tram proper a l'estació de Fondo.

Totes les persones figurants en el comboi descarrilat han hagut de seguir les instruccions donades per megafonia o per mitjà dels panells del vagó per tal de portar a terme l'evacuació. Entre aquests figurants hi havia ferits de diferent consideració.

L'operació s'ha portat a terme amb èxit i ha estat directament supervisada pel director general de Protecció Civil, Manel Pardo, i el director general del Metro, Sebastià Buenestado, essent aquest el primer simulacre efectuat en una línia de metro sense conductor de la xarxa de TMB.

Imatges
Simulacre Simulacre

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: