|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Museu

Dimarts, 12 de juliol de 2011

Última setmana d'activitats d'estiu a la terrassa del Museu

Taller de gegants per als més petits i sopar amb música clàssica.
El Museu Arxiu Tomàs Balvey ha organitzat tot un seguit d'activitats per a petits i grans a la terrassa i jardí: tallers, recital poètic, sopar i música a la fresca per a gaudir del bon temps en un espai singular.

Aquesta setmana els més petits podran acabar de construir el seu gegant la tarda del dimecres, i per la nit del divendres hi ha programat un sopar amb música clàssica.

Cal fer reserva prèvia per a totes les activitats.

- Dimecres 13 de juliol, 18.30 h
Taller Construïm un gegant petit (II)
Una activitat familiar on petits i grans podran acabar de construir un titella com si fos un gegant petit amb paper maixé.

En el marc de l'exposició Un segle de gegants a Cardedeu que es pot visitar al museu fins l'11 de setembre de 2011.
Amb tast de coca

Preu: 3 € per persona

- Divendres 15 de juliol, 21 h
Sopar amb música clàssica
Una proposta per sopar a la fresca al jardí del Museu. Un menú suggeridor i refrescant cuinat amb una col·lecció de productes seleccionats amb molta cura.

Una nit diferent per gaudir del plaer d'un tast gastronòmic amenitzat amb el violí d'Stanislav Stepanek, el piano i la flauta de Kathy Raymond i la guitarra de Fernando Florez, que ens acompanyaran al llarg del sopar. Amb tast de licors i tisanes d'herbes.
Sopar a càrrec del restaurant Mosaic.

Preu: sopar 45 €

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: