|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Fires

Divendres, 21 de maig de 2010

Tot a punt per la Fira de Sant Isidre de Cardedeu

La Fira de Sant Isidre de Cardedeu se celebra enguany una setmana més tard del que és habitual, del 21 al 24 de maig. La FICARD començarà el divendres 21 de maig amb l'acte d'inauguració que tindrà lloc a les 7 de la tarda a l'estand de l'Ajuntament del recinte firal, i comptarà amb la presència del conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, el president delegat de l'Àrea de Desenvolupament de la Diputació de Barcelona, Teo Romero, l'alcaldessa Calamanda Vila i les autoritats locals i comarcals.

Com sempre, el protagonista principal de la Fira serà el bestiar, amb els concursos de bestiar boví i equí, el concurs de doma clàssica d'iniciació o la burricada. En destaca l'espectacle eqüestre "Único" a càrrec de l'Escola d'equitació el Centauro de Tudela de Duero (Valladolid), que es farà diumenge al matí. Una altra novetat d'enguany és l'exposició de tractors antics i eines del camp. Però també hi tindran cabuda les activitats tradicionals i més consolidades com la mostra gastronòmica, el concurs mundial de menjadors de borregos o la gimcana de tractors, entre d'altres. Pel que fa als expositors, se n'esperen més d'un centenar de la comarca i d'arreu dels països catalans, qui oferiran productes i serveis per a tots els públics del divendres 21 al dilluns 24 de maig. Tot plegat emmarcat en l'entorn natural privilegiat dels parcs Pompeu Fabra i Pinetons.

El trenet turístic, una de les novetats de l'any passat, tornarà a passeja tothom qui ho desitgi pel municipi, i acostarà les persones que vulguin visitar la Fira dels barris fins al recinte firal.

La Fira de Sant Isidre de Cardedeu és un certamen ramader, agrícola i comercial amb activitats lúdiques complementàries. Està organitzada per l'Associació Fira de Sant Isidre amb la col·laboració de l'Ajuntament de Cardedeu.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: