|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Desenvolupament local

Divendres, 13 de maig de 2011

Tot a punt per la Fira de Sant Isidre de Cardedeu, FICARD

Del 13 al 16 de maig als parcs Pompeu Fabra i els Pinetons.
La Fira de Sant Isidre de Cardedeu, FICARD, començarà el divendres 13 de maig amb l'acte d'inauguració que tindrà lloc a les 7 de la tarda a l'estand de l'Ajuntament del recinte firal, i comptarà amb la presència del director general d'Agricultura i Ramaderia de la Generalitat, Miquel Molins, l'alcaldessa Calamanda Vila, el president de l'Associació de la Fira de Sant Isidre, Josep Maria Vilà, i les autoritats locals i comarcals.

Com sempre, el protagonista principal de la Fira serà el bestiar, amb els concursos de bestiar boví i equí, el concurs de doma clàssica o l'exposició de maquinària agrícola. En destaca l'espectacle eqüestre Único a càrrec de l'Escola d'equitació el Centauro de Tudela de Duero (Valladolid), que es farà diumenge al matí. Però també hi tindran cabuda les activitats tradicionals i més consolidades com la mostra gastronòmica, el concurs mundial de menjadors de borregos o la burricada, entre d'altres. Pel que fa als expositors, se n'esperen més de 150 de la comarca i d'arreu dels països catalans, qui oferiran productes i serveis per a tots els públics del divendres 13 al dilluns 16 de maig. Tot plegat emmarcat en l'entorn natural privilegiat dels parcs Pompeu Fabra i Pinetons.

El trenet turístic tornarà a passejar tothom qui ho desitgi pel municipi, i acostarà les persones que vulguin visitar la Fira dels barris fins al recinte firal.

La Fira de Sant Isidre de Cardedeu és un certamen ramader, agrícola i comercial amb activitats lúdiques complementàries. Està organitzada per l'Associació Fira de Sant Isidre amb la col·laboració de l'Ajuntament de Cardedeu.

Per a més informació consulteu l'enllaç d'aquí al costat.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: