|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies

Dijous, 28 d'abril de 2011

Pas alternatiu de vehicles a la carretera de Dosrius: divendres 29 d'abril

La vorera sota el pont de la carretera està tallada els dies 27 i 28 d'abril per obres de connexió de fibra òptica.
Demà divendres 29 d'abril es farà una rasa sota la via a la carretera de Dosrius, per la qual cosa es donarà pas alternatiu als vehicles en aquesta mateixa alçada de la carretera. L'actuació s'ha planificat evitant les hores punta de trànsit.

Recordem que tant ahir com avui (27 i 28 d'abril) el pas de vianants sota el pont de la via del tren està tallat. Els vianants poden creuar la via a través d'aquests 2 passos alternatius:
• pas soterrat a l'alçada del carrer Montseny
• pas soterrat del Torrent Llibre

Les obres consisteixen en la connexió de la xarxa municipal de fibra òptica a la xarxa de la Generalitat, i instal·lació del node. Això permetrà donar llum a la fibra òptica de l'institut Pla Marcell, que es convertirà en el primer centre escolar de Cardedeu en tenir-ne. L'obra va a càrrec del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI) de la Generalitat de Catalunya.

Consulteu el plànol de l'afectació i del passos alternatius aquí al costat.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: