|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies

Dimecres, 16 de maig de 2012

Tall carretera de Dosrius dijous 17 de maig

Quedarà tallada des de les 9h del matí entre els carrers av. del Ferrocarril i Lluís Millet.
El proper dijous 17 de maig es tallarà la circulació a la carretera de Dosrius des de l'avinguda del Ferrocarril fins al carrer de Lluís Millet, des de les 9.00h del matí fins a la finalització dels treballs. La previsió és que estigui tallada durant tot el dia.

El motiu del tall és la descàrrega d'una voluminosa maquinària pesada procedent d'Alemanya, que ha d'arribar a un taller d'arts gràfiques situat a la carretera de Dosrius.

Des del punt tallat s'habilitaran recorreguts alternatius senyalitzats pels següents carrers:

- Direcció Nord (cap a Cànoves): Ctra. Dosrius - carrer Lluís Millet - av. Catalunya - Carrer Enric Morera- Ctra. Dosrius.
- Direcció Sud (cap a Dosrius) Ctra. Dosrius - carrer Mataró - carrer Lluís Millet - Ctra. Dosrius.

Tot i haver-hi aquests recorreguts alternatius, es restringirà el pas de camions i vehicles pesants des de l'avinguda Rei en Jaume fins al polígon industrial (al sud).

L'itinerari del BUS urbà restarà també afectat i seguirà el recorregut alternatiu habilitat per a la resta de vehicles. Possiblement les parades 17 (av. Ferrocarril) i 22 (Torrent Llibre) quedaran desplaçades uns metres.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: