|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Formació i ocupació

Dilluns, 7 de febrer de 2011

Segona edició de Fira Guia't sobre la formació professional i el món laboral

La Xarxa Transició Educació Treball (XARXA TET) del Vallès Oriental, de la qual l'Ajuntament de Cardedeu en forma part, ha preparat la segona edició de Fira Guia't per als dies 16, 17 i 18 de febrer.
Fira Guia't té com a objectiu orientar els joves, especialment els estudiants de 4t d'ESO que no acrediten l'ESO i els de 1r de batxillerat que abandonen els estudis, sobre l'oferta formativa professionalitzadora existent al territori i les seves sortides laborals. La fira estarà ubicada a la Nau Dents de Serra de Roca Umbert i al Centre Tecnològic i Universitari de Granollers.

Els visitants trobaran estands expositors de centres escolars de la comarca, l'exposició Guia't (amb la possibilitat de visita guiada) i participar en les activitats que s'ofereixen, com xerrades i tallers d'orientació laboral adreçades als joves i a les seves famílies.

L'entrada a la Fira és gratuïta i és oberta al públic en general. L'horari de visita és el dimecres 16 i dijous 17 de 9 a 13.30 h i de 15 a 17.30 h, i el divendres 18 de 9 a 13.30 h.

La Xarxa Transició Educació Treball (XARXA TET) és un espai intermunicipal de coordinació i treball transversal que té com a objectiu compartir, intercanviar, potenciar i millorar els aspectes que faciliten la transició dels joves de la formació a la inserció laboral i social. Al Vallès Oriental, la Xarxa TET està coordinada pel Consell Comarcal des de 2005, i està composta per 20 ajuntaments i entitats de la comarca.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: