|  Mida text
Inici Imatge decorativa └mbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informaciˇ municipal Imatge decorativa Serveis i trÓmits Imatge decorativa Oferta p˙blica Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

NotÝcies Mobilitat

Dilluns, 23 d'abril de 2012

Afectacions del trÓnsit per Sant Jordi

A causa de la coincidŔncia entre la diada de Sant Jordi i el mercat setmanal del dilluns es veuran afectats el servei del BUC i la circulaciˇ de vehicles
Amb motiu de la celebració de la Diada de Sant Jordi es podran trobar parades de llibres els dies 21, 22 i 23 d’abril a les places de l’Església, d’Anselm Clavé i de Joan Alsina que comptaran amb la presència d’escriptors locals. Les parades de roses dels floristes, comerciants i entitats de Cardedeu estaran el dilluns 23 a la plaça de l’Església, de Sant Corneli i de Joan Alsina. En cas de pluja, s’anunciarà la nova ubicació de les parades.

A causa de la coincidència entre la diada de Sant Jordi i el mercat setmanal del dilluns, es mouran les parades del mercat a la carretera de Cànoves, de manera que la circulació de vehicles i el servei del BUC es veuran afectats de la següent manera:

CIRCULACIÓ DE VEHICLES: Es tallarà el carrer Dr. Klein des del carrer Montseny fins la carretera de Cànoves durant tot el dia. Pel que fa a la carretera de Cànoves, estarà tallada entre Lluís Llibre i Dr. Reig fins a les 16 hores, quan es tornarà a obrir al trànsit. D’aquesta manera, l’accés a la zona centre propera a l’Ajuntament es farà amb normalitat, però la circulació en direcció Cànoves i el nord de Cardedeu des d’aquesta zona s’haurà de fer per l’avinguda 11 de setembre.

Per tal de que els conductors puguin orientar-se correctament, es col·locarà senyalització al carrer Ponent, el passeig de la Riera i el carrer Lluís Llibre, avisant del tall.


BUC: El bus urbà de Cardedeu veurà afectades les seves expedicions entre les 7.20 i les 16.20 h, ambdues incloses. Fora d’aquests horaris es farà el servei habitual. Les parades afectades seran:
  • Parada 3. Pinetons. Restarà fora de servei i es desplaçarà a la mateixa altura però a l’av. 11 de setembre.
  • Parada 4. Mercat centre. Aquesta parada restarà fora de servei
  • Parada 5. Pau Casals. Aquesta parada restarà fora de servei i es desplaçarà uns metres, ubicant-se al passeig Mestre Pau Casals cantonada amb carretera de Cànoves.

Adreces i telŔfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la colĚlaboraciˇ de: