|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Dimecres, 15 de juny de 2011

Resultat del sorteig per a la creació de la imatge gràfica de la Festa Major de Cardedeu

Pau Ors i Rovira és el dissenyador seleccionat.
Un total de 7 empreses de disseny gràfic i dissenyador/es s'han presentat a la convocatòria per a la creació de la imatge gràfica de la Festa Major de Cardedeu.

L'adjudicació s'ha fet a través de sorteigl, del qual ha sortit escollit Pau Ors i Rovira.
Podeu consultar l'acta aquí al costat.

Pau Ors i Rovira té el títol de disseny gràfic per l'escola Llotja de Barcelona, ha fet diversos seminaris relacionats amb la creativitat i el màrqueting, així com de comunicació aplicada a les TIC i estudis de pintura. Des del 1990 i fins el 2001 desenvolupa la seva activitat professional en diferents àmbits del món del disseny, la comunicació visual i la comunicació interactiva. El 2002 crea l'empresa ORS COMUNICACIÓ, fent tàndem creatiu amb el seu germà Agustí. Entre els seus projectes en estaca la imatge del Mercat del Ram de Vic o el cartell de la Festa Major de Blancs i Blaus de Granollers d'enguany.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: