|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Dimarts, 4 d'agost de 2015

Programació de la Festa Major de Cardedeu 2015

La Colla de Trabucaires de Cardedeu farà el pregó. La formació Oques Grasses, entre les actuacions musicals de la festa.
La Festa Major de Cardedeu, que se celebrarà del 12 al 16 d'agost, ve farcida d'actes i activitats per a tots els gustos. Ahir al vespre entitats, representants municipals i el dissenyador del cartell d'enguany, van presentar la programació i la imatge gràfica en un acte al terrat de l'edifici de Sant Corneli.

No hi faltaran els habituals de cada any, clàssics com els Entremesos del quinze, que reuneix les expressions de cultura popular i tradicional del municipi (sardanes, ball de bastons, diables, gegants i trabucaires), i la monumental paella d'arròs, les Vesprades i els balls i concerts amb les orquestres Metropol i Montgrins. Com l'any passat, es recrearà de nou el Ball de l'Espolsada tal com es ballava a principis de 1900.

Com sempre, la música serà un element important en aquesta Festa Major, amb l'actuació estrella d'Oques Grasses el dissabte a l'escenari del Garitu. El Polvorí omplirà també d'activitats la plaça de Sant Joan, i la pista coberta acollirà diverses actuacions musicals. La Festa Major s'acabarà de farcir amb tallers, activitats i espectacles de circ, dansa, teatre, country, música clàssica... Podeu consultar el programa complet a la dreta d'aquestes línies.

En aquesta ocasió la imatge gràfica i els elements de difusió els ha dissenyat Jaume Rectoret, després de ser seleccionat per sorteig entre les candidatures presentades.

LA FESTA A LA XARXA:
La Festa Major de Cardedeu es podrà seguir a www.festamajorcardedeu.cat, un espai a través del qual es podrà consultar dia a dia la programació, i també a Facebook i a Twitter. Podreu opinar i participar de la festa mitjançant l'etiqueta #fmcardedeu a les xarxes socials.

A més, la Biblioteca Marc de Vilalba organitza la quarta edició del concurs de fotografia "Festa Major de Cardedeu 2015" a la xarxa social Instagram.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: