|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Dilluns, 13 de febrer de 2012

Presentació de la nova programació del Centre Cultural Cardedeu i del nou web www.cecuca.cat

Dijous 16 de febrer, a les 20.30 h, al Centre Cultural.
Us convidem a la presentació de la programació del primer semestre de 2012 del Centre Cultural Cardedeu. Hi assistiran l'alcaldessa, Calamanda Vila, i la regidora de Cultura, Carme Mallorques.

Durant l'acte també es presentarà la nova pàgina web del Centre Cultural Cardedeu, www.cecuca.cat, que pretén ser un nou canal de comunicació per millorar l'accés a la informació de les activitats programades. També s'explicarà el nou servei de venda d'entrades mitjançat la plataforma Codetickets, que permetrà disposar d'un servei més accessible i adaptat a les necessitats dels usuaris.

Entre tots els assistents a la presentació se sortejarà un abonament nominal per a tota la programació del primer semestres 2012 del Centre Cultural Cardedeu, i un altre abonament nominal per a la programació de cinema municipal a l'Esbarjo Verdi vàlid per a cadascuna de les pel·lícules programades de febrer fins el juny.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: